Home » Exposities2

Exposities

"Berkel in beeld" met in Museum Staal de nieuwste Berkelschilderijen van beeldend kunstenaar  Sonja Brussen.

Museum Staal 2020

Nieuwe datum: 2 juni 2020 t/m 28 maart 2021 

Al bijna 10 jaar wonen we in Lochem en hier werd ik verliefd op het riviertje de Berkel. In alle jaargetijden ben ik daar op mijn vaste stek te vinden. Een paar kilometer stroomafwaarts staat het prachtige Museum Staal dat zijn naam ontleent aan de bekende dichter/landbouwkundige A.C.W. Staring die in deze streek woonde. Toen mij werd gevraagd met ruim twintig Berkelschilderijen deel te nemen aan de tentoonstelling "Berkel in Beeld" kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Staring schreef over deze rivier, ik schilder de rivier en Museum Staal laat dit alles en nog veel meer over de Berkel in een bijzonder mooie expositie samensmelten.

Museum Staal

Dorpsstraat 39, Almen


Galerie Ruigewaert

6 maart t/m 31 december 2020

Doorlopend in 2020 zijn er bij Galerie Ruigewaert in Appingedam mijn schilderijen te zien. Verspreid over verschillende tentoonstellingen in 2020. Het werk zal ik regelmatig aanvullen. Op de website van de Galerie Kunt  u de beschikbare schilderijen volgen. Neem gerust contact op met de galerie of een werk nog beschikbaar is.

 

 

 

Galerie Ruigewaert
Gouden Pand 1, Appingedam.


Online schilderijen aankopen kan nu ook in de Online Store.

Galerie Drentsche Aa

3 januari t/m september 2020.

Bij galerie Drentsche Aa in Balloo is mijn werk te zien in de groepstentoonstelling "Uitgelicht" kunstenaars verbonden aan de galerie tonen hun werk. O.a het werk van Sonja Brussen, Toos van Holstein, Wout Wachtmeester, Edith Janzen, Jacob Bos en nog veel meer.

 

 

 

 

Galerie Drentsche Aa
Balloo 27, Balloo


Schilderfestival Noordwijk

(15 t/m 21 juni 2020) verschoven naar september 2020. 

Op uitnodiging deelname aan het internationale Schilderfestival Noordwijk 2020. De festivaltent staat bij Strandtent "De Zeester" aan de strandafgang 5-6 in Noordwijk aan zee. Professionele kunstenaars uit binnen en buitenland zijn in en rond Noordwijk en plein air aan het werk. 

 

Schilderfestival Noordwijk
Locatie: Op het strand bij Strandpaviljoen "De Zeester"
Koningin Astrid Boulevard 106 (Strandafgang 5-6) Noordwijk.


Katwijk en plein air

27 juni t/m 4 juli 2020
Kunstenaars uit binnen- en buitenland komen naar Katwijk om te schilderen in de buitenlucht. Ze zijn te volgen terwijl zij op het strand, aan de Boulevard of in de dorpskernen van de gemeente Katwijk en Plein Air-schilderen. Na de schilderweek zijn alle werken 3 maanden lang te zien en te koop tijdens de expositie Katwijk en Plein Air.

 

 

 

Kunstvereeniging Katwijk

Bezoekadres DUNAatelier, Boulevard Zeezijde 31, Katwijk


Museum Møhlmann

2 augustus t/m 27 september 2020

Met veel plezier ben ik intussen ook aan het werk met een serie "kleintjes" van 14 x 14 cm, een aantal daarvan zal vanaf 2 augustus t/m 27 augustus 2020 in de 3e Magnifieke Miniaturen Tentoonstelling bij Museum Møhlmann te zien zijn. De expositie ‘In het spoor van Jan Mankes’ die nu bij Museum Møhlmann loopt wordt verlengd en kunt u dus vanaf 31 juli samen met de 3e Editie van Magnifieke Miniaturen zien. Kortom de moeite waard om af te reizen naar Appingedam en heerlijk in alle rust in een uniek museum met veel bewegingsruimte te kunnen genieten van het werk van Jan Mankes  en de vele  "kleintjes".

Museum Møhlmann

Westersingel 102-104, Appingedam


Huntenkunst 2021

28, 29 en 30 mei 2021

Huntenkunst 2020 kan niet doorgaan. Om het coronavirus onder controle te krijgen heeft de overheid de maatregelen verscherpt. Het jaarlijks kunstevenement in Ulft is een plek van ontmoeting: tussen kunstenaars en tussen kunstenaars en bezoekers. In 2021 zult u er dus weer mijn meest recente werk er aantreffen en zelf ben ik die beursdagen ook aanwezig. Ik hoop u dan weer te treffen. 

 

Huntenkunst
SSP hal (DRU industriepark), Ulft.


Al geweest

Galerie TON 2020

In verband met de huidige Corona-ontwikkelingen hebben we besloten om de feestelijke opening van onze expositie ‘Het gezicht van Stad, Land & Ku(n)st’ op zondagmiddag 15 maart a.s., tot nader order uit te stellen. Galerie TON is – conform de hiervoor opgestelde richtlijnen van het RIVM - zondag a.s. regulier geopend van 12.00 tot 18.00 uur. De expositie is volledig ingericht en te bezichtigen tot en met zondag 12 april 2020.

 

 

 

Galerie TON
Raadhuisstraat 27, Rucphen 


Naarden the Art Fair 

23 t/m 26 januari 2020

In de afgelopen decennia is "Naarden" uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland. Al meer dan 20 jaar is Naarden the Art Fair dé beurs waar een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse Kunst wordt aangeboden. De sfeervolle kunstbeurs in Naarden wordt gehouden in de monumentale Grote kerk van Naarden-Vesting.

 

U vind mijn werk in stand nummer 61 van Galerie Année!

Meer informatie over : Naarden the Art Fair


Galerie Année 2019

23 november t/m 28 december 2019

Op 23 november start de expositie "Impressionisme en plein air" bij Galerie Année in Haarlem. Met werk van Juan Xue, Roos Schuring, Hans Versfelt, Dorien van Diemen, Leo van der Vlist, Harry de Leeuw en Sonja Brussen. Wij ontvangen u graag op de opening van deze expositie op zondag 24 november vanaf 15.00 uur.

 

 

 

Galerie Année
Gedempte Oude Gracht 33, Haarlem


Affordable Artfair 2019

31 oktober t/m 3 november 2019

Op de Affordable Artfair 2019 in Amsterdam is mijn werk ook te zien in de stand van Galerie Année. (stand D10) De 15e editie van de Affordable Art Fair Amsterdam opent haar deuren van 29 oktober t/m 1 november in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. Met hedendaagse en betaalbare kunst tot maximaal € 7500, van internationale en nationale galerieën, is er kunst voor iedereen. 

 

Affordable Art Fair
De Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam

Galerie Année
Gedempte Oude Gracht 33, Haarlem