Sonja Brussen brush set

Sonja Brussen brush set!

Voor de schilders onder ons kan ik een 'beetje' trots vertellen dat bij de Engelse firma Rosemary & Co nu ook mijn eigen set penselen te bestellen zijn! Ik gebruik ze al jaren en ze zijn geweldig en dat deel ik graag...

Als fulltime plein air kunstenaar werk ik het liefst in alle weersomstandigheden en seizoenen. Mijn werk is herkenbaar aan de dikke verflagen en de stevige penseelstreek. Ik stel dus ook best wat eisen aan mijn schilderspullen en penselen. 

Zelf schilder ik al jaren met de Ivory penselen van Rosemary's Brushes. En ja ik vind ze echt geweldig, het zijn synthetische penselen die mooi dansen over het doek en ze zijn ook nog eens stevig zodat ze de dikke alla prima verf heel goed aankunnen. Ze zijn zachter en flexibeler dan de traditionele varkensharenpenselen, maar steviger dan veel van de synthetische penselen op de markt. Ze behouden hun vorm heel goed zonder die platte stevige touch te verliezen.

Het lange handvat zorgt voor een gevoelig contact en de set bevat verschillende formaten die ik gebruik op grote en kleine doeken. De twee puntige ronde penselen die in de set zitten zijn voor de kleine details zoals grassen aan de waterkant.

Ik moet zeggen dat de Rosemary and Co Ivory Pochade Set ook een must-have is als je als schilder wat meer reist. De stelen zijn korter en ze zijn makkelijk mee te nemen in een kleine rugzak bij je pochade box. Bovendien hebben ze dezelfde geweldige kwaliteit en functies als mijn penseelset. Dus ben je op zoek naar wat meer vrijheid in je werk? dan kan ik deze twee brush sets van harte aanbevelen!

Door de jaren heen heb ik veel penselen gebruikt en geprobeerd. Voor mij eindigde de zoektocht toen ik de penselen van Rosemary probeerde!

 

Liefs Sonja Brussen

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.