Museum Staal

Gepubliceerd op 1 april 2021 om 18:55

Op de vraag of ik een muurschildering  wilde maken in Museum STAAL heb ik natuurlijk volmondig ja gezegd, een hele eer en een mooie uitdaging. Het was hard werken op deze schaal, maar het is me gelukt...

Op de foto die gemaakt is door Geert de Groot ziet u het eerste begin. De muur is 3 x 3 meter en op dit formaat werk ik nu met acrylverf. Dat is een keer weer wat anders, maar aangezien ik er vroeger ook veel mee werkte pak je dat ook zo weer op.  De hele muurschildering in wording is ook gefilmd en hopelijk kan ik u dit binnenkort laten zien. 
Als het museum weer open mag start de expositie "Kom voor en blijf"  met werken van Rien Poortvliet met als thema onze hond. Dan komt er tijdelijk een “hondeneiland” voor te staan en dan zullen die twee "samenwerken". Het eiland is maar 67 cm hoog en er blijft voldoende zichtbaar ;-). Na deze tentoonstelling zal mijn muur-Berkelschildering ook te zien blijven dus, bent u eens in de buurt van Almen? Wees van harte welkom voor een bezoekje aan Museum STAAL en geniet meteen ook van de vaste collectie van het museum!

 

Museum STAAL


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.