Happy horses

Gepubliceerd op 9 september 2021 om 23:05

"Happy horses" Het is bijzonder mooi weer en ik ben vandaag aan het schilderen aan het Wad bij Noordpolderzijl. Samen met een clubje paarden die verliefd op  mij of op kunst zijn? ;-) Wat genoot ik van hun gezelschap, zeker het grote grijze paard was een speciale vriend voor me...

Als een beschermengel stond hij naast me, zodat ik hem af en toe kon knuffelen. Ook kwam er een aardige man uit de buurt zwemmen, we hebben nog een bijzonder mooi gesprek gehad. Twee dagen heb ik hier geschilderd op deze voor mij altijd speciale plek en fijne mens- en paardenvrienden gemaakt... zeker tot vlug!

 

"Happy horses", oil on canvas, 40 x 50 cm, 2021.  (SOLD)

 

#newwaveart #noordpolderzijl #sonjabrussen #impressionist


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Rijk Roor
een jaar geleden

Beste Sonja, als semiprof kunstenaar kijk ik met veel voldoening naar je werk en vooral je vermogen om grote partijen riet en voorgronden tot leven te brengen. Op de foto boven zie ik jouw handige schildersezeltje. Je hebt daar toch ooit een filmpje over gemaakt. Waar kan ik die bestellen ?
groet Rijk (atelierroor.nl)

Sonja Brussen
een jaar geleden

Beste Rijk,
Hartelijk dank voor je leuke reactie! en ja dat klopt het filmpje is ook te zien op You Tube: https://www.youtube.com/watch?v=jiu_5QnofaQ of in de rubriek video op mijn website.
De U.GO Pochade is te bestellen bij: https://newwaveart.com/
In mijn blog heb ik ook over de U.GO geschreven daar vind je ook links ;-)

Groet, Sonja