Garantie

Wereldwijde verzending

Vele schilderijen zijn al over de wereld uitgevlogen en de schilderijen gaan altijd naar gelang het formaat in een speciaal daar voor geschikte doos of een handgemaakte verzendkist op pad. De werken worden altijd verzekerd en met gerenommeerde vervoerders verzonden. 

Ingelijst

Alle werken worden ingelijst in handgemaakte wit houten baklijsten en voorzien van stevig ophangmateriaal. Het werk is dan ook nog extra beschermd tijdens transport. Zonder lijst kan natuurlijk ook, geeft u dat even aan tijden het bestelproces. Ook het bezorgen op een ander adres kunt u daar aangeven. 

 

Retourneren

Tevreden reacties zijn altijd heel fijn, maar mocht u het werk toch willen retourneren dan  kunt u het eenvoudig in de bijgeleverde verpakking retoursturen. U stuurt ons het werk dan verzekerd terug met track and trace en na ontvangst van het schilderij ontvangt u het aankoopbedrag direct terug. (minus Paypal, bankkosten of douanekosten) U heeft altijd een 14 dagen geld-terug-garantie! Retourneren of omruilen in het atelier kan natuurlijk ook. Neemt u dan even contact op: contact