Store info

Met een compleet nieuwe website is er ook een frisse nieuwe Online Store ontstaan. In de Online Store vindt u beschikbare schilderijen, boeken en nu ook prachtige kaarten. Er wordt samengewerkt met bekende gerenommeerde vervoerders zoals: Post NL, DHL, DPD, zodat het werk veilig bij u thuis bezorgd kan worden. In deze moeilijke Coronatijd is dat uiteraard extra belangrijk en er wordt gehandeld volgens de richtlijnen van het RIVM. De schilderijen zijn beschikbaar vanuit Atelier of Galeries waar Sonja mee samenwerkt. Wat ook nieuw en makkelijk in de Online Store is dat er nu ook een IDEAL betalingssysteem is! Wilt u liever een privé-atelierbezoek plannen of een werk reserveren? neemt u dan even contact op.

Afwerking

Alle schilderijen zijn gevernist, ingelijst in een handgemaakte wit houten baklijst, dus klaar om opgehangen te worden. Vanzelfsprekend zijn de werken voorzien van haar signatuur SBD wat staat voor Sonja Brussen - Dingemans.

Verzending

Stevig  verpakt gaan de schilderijen op pad. Mocht u een werk willen retourneren dan is de verpakking te hergebruiken. Alle prijzen zijn inclusief BTW, baklijst, en gratis verzending binnen Nederland.

 

Atelierbezoek

Toch liever een privé atelierbezoek plannen? U bent van harte welkom! Neemt u dan contact op door middel van het contactformulier. We reageren dan zo spoedig mogelijk om een afspraak met u te maken.

Retourneren

Mocht u iets willen retourneren dan geldt er een 14 dagen retourrecht. De eventuele retourkosten zijn voor rekening van de koper. Het aangekochte werk dient in de bijgeleverde verpakking terug gestuurd te worden. 

Betaling

U kunt nu makkelijk en veilig betalen in de Online Store door middel van: IDEAL, Bancontact, Mastercard, Pay Pal, en ook gewoon via een Bankoverschrijving. 

 

Contact

Sonja Brussen Fine Art

Westerwal 19, 7241 BC Lochem 

KvK: 59199938
Btw: NL001867217B79